Prokrastineringssokker

20150309-Sokker1

Når jeg  noe, eller bare syns at jeg må, så kommer lysten til å gjøre absolutt alle andre ting. Fritidsaktiviteter er intet unntak. Disse sokkene ble til da jeg følte meg pliktig å fullføre x antall påbegynte prosjekter, akkumulert i og utenfor min Ravelry-profil. Jeg vet ikke hvor mange slike som fins rundt om i skuffer og kurver, bare at det er et tosifret tall.

20150309-Sokker3

Med så mye annet å gjøre, kom jeg meg altså endelig til å strikke et par sokker! Jeg har lenge syntes jeg burde, så det har ikke blitt til noe. Kun forsøksvis har jeg i årenes løp klart å hoste opp noen ankelsokker, enkeltsokker og babysokker. Men nå: ekte ullsokker i tynt garn – beregnet for å ha rett på foten og til å vare i ti år, i følge garngarantien!

20150309-Sokker2

Det var garnet fra Arne og Carlos sitt samarbeid med Schachenmayr Regia, Design Line by Arne & Carlos, i farge 3657, sommernatt, som frista. Selvmønstrende garn får pinnene til å fly! Det er så spennende å se hvordan det hele utarter seg! Sokkene er strikka helt vanlig, ovenfra og ned, etter dette mønsteret. Jeg har nok garn til enda et sokkepar, tiltenkt noen andre, men siden det er noe jeg skal strikke, er det foreløpig utelukket!